Unknown column 'blacklist_ip_type' in 'where clause' Patientforeningen DanInfekt - Nyheder Unknown column 'panel_url_list' in 'field list'
23-05-2022 22:55:54
FEJL Glemt kodeord - jeg får ikke tilsendt en ny kode???
Symptom: Linket jeg får sendt i email fra DanInfekt.dk, når jeg prøver på at få lov at vælge mig et nyt kodeord virker det ikke, jeg bliver i stedet sendt til DanInfekt start side - hvad pokker er der i vejen? ... og hvad gør jeg ved det
Web Links
Tjek DanInfekt weblinks ... som jævnligt opdateres med henvisninger til artikler (overvejende skrevet på NORDISKE sprog)!
Safecard

Velkomst gave til DanInfekt medlemmer!Safecard - er et lille smart flåtfjernings instrument i kredit-kort format, som man ALTID kan have med sig i sin pengepung, så det er lige ved hånden når som helst man får brug for at kunne fjerne flåter.

Kortet er afprøvet og fundet udmærket til at fjerne de voksne flåter og nymferne med, mens flåt-larverne er lidt for små, man skal bruge lup for at kunne skelne flåt-larver fra fregner! - heldigvis er flåt-larverne kun sjældent smitsomme, eftersom de ikke har spist deres første blodmåltid fra små gnavere, som langt størstedelen af infektionerne kommer fra.
Kortet sponsoreres af SAFECARD!
1,597,467 Unikke besøg