20-09-2017 13:09:57
Navigation
Nyeste artikler
· Yahoogruppens-regler
· 13-foreninger-foretr...
· Borrelia-undersøgelse?
· * HTML
· * Regler-genbrug-andres
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » INFORMATION » * Regler-genbrug-andres
* Regler-genbrug-andres
Copyright forbyder en at genbruge andres tekster, figurer, tegninger, billeder, melodier etc. med mindre man spørger og får lov eller til 70 år efter forfatterens død!

Sommetider ønsker vi her på hjemmesiden, at kommentere på / drøfte andres udtalelser, hvor det er nødvendigt at CITERE, hvilket princpiielt skal ske med angivelse af så mange oplysninger om kilden, som det er muligt. Der skal principielt være nok oplysninger til at det er muligt for læseren at kunne finde frem til og læse hele original teksten ...

Der anses ikke for god skik at gengive fuldstændige afskrifter, specielt ikke af noget, der er synligt for alle på offentligt internet, hvis man kender URL til siden!


Det anser for god skik, at LINKE ud til den pgl. hjemmeside istedet, hvor man så kan CITERE et eller flere mindre afsnit ... som man ønsker at kommentere på / ønsker andres kommentarer til ..

Link kan gøres aktive, ved at sætte URL tags omkring (marker URL, og tryk på URL knappen i panelet under skriveboksen!)

CITATER kan fremhæves på forskellig vis; i almindelig tekst form kan og bør man sætte ".. " omkring teksten og det gør det endnu tydeligere hvis man sætter citatet i KURSIV skrift.

Man kan i debatten også fremhæve et CITAT ved at sætte QUOTE tags omkring teksten, så kommer det afsnit til at stå indrykket i en boks med anderledes farve i baggrunden end resten, det afh. dog af det valgte af tema (farveskema for siden).

Ad kilde angivelse:

For en videnskablig artikel angives altid:
Titel, forfatter, kilde, evt. PMID nummer, evt. link til PubMed abstract evt. link til fri download PDF ... f.eks.
Comparison of findings for patients with Borrelia garinii and Borrelia afzelii isolated from cerebrospinal fluid.
Strle F et al (de andre medforfattere er: Ruzić-Sabljić E, Cimperman J, Lotric-Furlan S, Maraspin V.)
Clin Infect Dis. 2006 Sep 15;43(6):704-10.
PMID: 16912943
PubMed abstract:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16912943
Fri download PDF:
http://www.journals.uchicago.edu/doi/pdf/10.1086/506936

For en bog, skriver man - udover titel og forfatter, naturligvis navnet på forlaget, der har udgivet bogen, hvilken udgave det er fra, hvis der er flere udgaver - samt opgiver ISBN nummeret, så er det meget lettere at søge den frem på bibliotek og på Internet.

For en artikel i ugeblad/avis anføres titel på artiklen, navn på forfatter(e), navn på ugebladet/avisen, dato for publikationen, samt start og evt. slut side i ugebladet/avisen.

OMHYGGELIG KILDEANGIVELSE er at vise forfatter / udgiver behørig respekt - og det er et princip vi har vedtaget at vi skal holde os til her i DanInfekt.

Vi citerer gerne og kommenterer gerne, men vi gengiver ikke andres fulde tekster, uden at spørge og få lov af forfatter/udgiver først!


Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

31-05-2015 23:20
Maries sider ulmarweb.dk og lymerick.net er lagt på nyt webhotel. Filer i webmapper kan kaldes / downloades via sædvanlig link med fuld URL. DIR systemet virker ikke.

05-05-2015 14:57
Vores webserver er nede, dvs. ikke adgang til ulmarweb.dk (DIR mapper) eller lymerick.net En nyere PC må desværre nok sættes op som ny webserver.

12-10-2014 23:06
Web10 og dermed DanInfekt.dk har været nede pga. Server flytning, 11-12 Okt. 14, men er altså nu oppe igen. Beklager.

27-06-2013 14:55
Hjemmesiden er idag opgraderet til PhpFusion v7.02.07

11-04-2013 10:42
MK giver kun råd til medlemmer af DanInfekt og IKKE PER TELEFON!.. Se kontakt info.

2,423,166 Unikke besøg